La revista del Vila de Gràcia

Image and video hosting by TinyPic

dilluns, 13 de febrer del 2012

Revista 4rt d'ESO 2012

Estem recollint propostes de professorat, d'alumnes i tothom qui hi vulgui participar per colaborar amb la revista d'aquest any que fem els alumnes de 4rt d'E.S.O.

6 comentaris:

  1. Lucas Ràsmussen i Marc Nosàs. Farem un article que parli de les novetats en els videojocs.

    ResponElimina
  2. Crec que podríem fer un concurs de fotografia, òbviament hauria de ser alguna cosa relacionat amb l'escola. Com estem en 4rt d'ESO i molts ens separarem l'any que ve, crec que seria agradable tenir boniques fotos de records. La intenció és que ens inspirem amb coses menys significatives, però que puguem fer grans coses amb ells. Veure fins a on arriba el nostre talent, i per a que tots ens involucrem siguem mes artístics o menys. Pot arribar a ser fotografies de l'escola, amb els companys o professors, una obra de teatre, extra escolars, és igual, però ha de tenir un significat i no ser una foto com qualsevol altra.

    ResponElimina
  3. PODRÍEM FER UN APARTAT ON HI HAGIN NOTICIES RELACIONADES AMB ELS ESPORTS, UN LLOC ON ES PUGUI VEURE ELS RESULTATS DELS ÚLTIMS PARTITS DE FÚTBOL, BASQUET,HANDBOL,ETC...
    TAMBÉ ELS RESULTATS DE COMPETICIONS COM EL TRIATLÓ, DUATLÓ,NATACIÓ I CICLISME.

    ResponElimina
  4. Crec que seria bo fer un apartat de "gossip", en anglès cotilleig, però una pàgina més per saber les novetats dels cursos, indícis i fotos del que està preparant cada grup pels festivals, conclusions a les que arriben un grup-classe. Per exemple podríem posar 4t B: i dir (com a exemple) aquesta classe s'està preparant algo per nadal que té a veure amb el futur! Que sera?! i posar una foto d'un dels assajos. Coses curioses, i interessants que passin al nostre institut, tot respectant la intimitat dels alumnes i sense que això afecti negativament a ningú es clar.
    Berta Vicente, 4t B

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. A mi a la revista m’agradaria un apartat que es parles del League of Legends (LoL). La gent que els hi agrada els jocs de roll crec que els hi interessaria llegir aquest apartat de la revista. Jo i el Jan som els que més entenem d’aquest joc així que estaríem disposats a fer l’apartat de jocs.

    ResponElimina